רכיבים לשתי מנות: 1/2 כוס קמח חומוס 1/3 כוס קמח עדשים 1/3 כוס קמח טפיוקה מעט מים קרים
הוראות הכנה: לשים עם כל הקמחים בקערה ולהוסיף בהדרגה מים תוך כדי לישה עם היד. עד שנוצר בצק קשה. לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח כחצי שעה. עם מכונת פסטה לרדד את הבצק, בשלב הזה צריך קמח בכדי שהבצק לא יהיה דביק, אני השתמשתי בקמח טפיוקה. לבשל כ7 דק במים רותחים עם מעט מלח. אם מכינים הרבה ניתן לפרוס ולייבש לשימוש בפעם אחרת.