אלמוג סנטר רפואה משלימה
אלמוג סנטר רפואה משלימה

צרו קשר
077-5509078
אודות אלמוג סנטר 

צרו קשר  077-509078  אודות אלמוג סנטר

איך מכינים טחינה בריאה ולא מחומצנת

אלמוג סנטר רפואה משלימה
פירות טריים – איך לאכול אותם בצורה נכונה?

בתהליך הייצור של טחינה, זרעי שומשום עוברים קלייה. לתהליך הקלייה יש יתרונות וחסרונות. היתרון הוא הטעם והריח הארומטי שנוצר ומסייע בתהליך הייצור של הטחינה. כאשר השומשום קלוי יותר קל לייצר את הטחינה.

חיסרון – בתהליך הקלייה נהרסות ומתחמצנות חומצות השומן טבעיות הנמצאות בטחינה.

שמן השומשום מורכב משומן חד בלתי רווי- כ50%( חומצת שומן כמו בשמן זית) ו40% אומגה 6. השומשום עשיר גם במינרלים במיוחד בסידן, ובמזל, מינרלים לא נהרסים בחום כמו חומצות השומן ואנחנו בכל מקרה נקבל סידן מטחינה.

לאחר שגיליתי שאני אוכלת טחינה מחמצנת ( במקום שאקבל נוגדי חימצון אני להפך מחמצנת את עצמי) החלטתי לעשות שינוי.

מיקום הקליניקה

אשדוד
רחוב הבנים 5, קומה 2
 אזור סיטי

ניתן לתאם הגעה
במספר: 077-5509078
[email protected]:במייל


אלמוג סנטר רפואה משלימה