עוגת תפוחים ללא גלוטן

עוגת תפוחים ללא גלוטן וללא סוכר

רכיבים:

2 כוסות קמח אורז
3 ביצים
3/4 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס סילאן
1/2 כוס מים
כפית אבקת קקאו נא אורגנית
5-7 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
כוס פירות יבשים – חמוציות, דובדבנים ואוכמניות ללא סוכר. מומלץ להשרות במים חמים ולשתות לפני השימוש.
כפית גדושה אבקת אפיה ללא אלומיניום

הוראות הכנה:
לערבב 1/2 כוס מים עם 1 כפית אבקת קקאו ולהוסיף לקערה,
להוסיף ביצים, שמן קוקוס, סילאן ,קמח אורז, אבקת אפיה לקערה ולערבב.
כאשר הבלילה מוכנה להוסיף את התפוחים ופירות יבשים לבלילה ולערבב הכל ביחד. לשים בתבנית אפיה על נייר אפיה על 180 מעלות ל30 דק.
מומלץ לבדוק עם קיסם האם מוכן. אם שמים בתבניות מאפינס לאפות 15 דק.

בתאבון

עוגת תפוחים ללא גלוטן

תגובות