מתכון פוקצ'ה במילוי אנטיפסטי

  • 4 כוסות קמח כוסמין
  • 2 כוסות מחמצת
  • כף מלח הימלאיה
  • כף גבישי שום
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס שמן זרעי ענבים

לערבב הכל במיקסר עם וו לישה. לשמן מעט ולעטוף את הקערה בניילון ניצמד. לתת לתפוח כ 8 שעות( עד שמכפיל את הנפח).
לעשות צורה של פוקצ'ה ולתת לתפוח
להכניס לתנור 180 מעלות כ20 דק.
כשמתקרר לחתוך באמצע ולהוסיף תוספות שאוהבים:
ממרח: עגבניות/ פסטו/ כוסברה
אנטיפסטי: בטטה/ קישוא/ חצילים/ דלורית /גמבה
אפשר להוסיף גבינה צהובה או טבעונית
כשהכל בפנים אפשר להכניס לתנור לעוד 5 דק