עוגת תפוחים מקמח כוסמין

מתכון עוגת תפוחים

רכיבים עוגת תפוחים :

1 כוס קמח כוסמין לבן

1 כוס קמח כוסמין מלא

4 תפוחים קלופים וחתוכים (אני מעדיפה מהסוג סמית)

11/4 כוסות סוכר קנים

4 ביצים

1 כוס שמן זרעי ענבים

1 כפית גדושה אבקת אפיה ללא אלומיניום

אבקת קינמון לפי הטעם

הוראות הכנה עוגת תפוחים :

להוסיף לקערה בהדרגה את כל המצרכים ולערבב, הסדר שבו אני מוסיפה את הרכיבים ומערבבת תוך כדי: ביצים, סוכר קנים, שמן זרעי ענבים, קמח כוסמין, אבקת אפיה, קוביות תפוחים, קינמון.

להעביר לתבנית אפיה בקוטר 26 או תבנית מרובעת עם נייר אפיה. לחמם תנור ל180 מעלות כ35-50 דק, תלוי בכמות המיץ שבתפוחים.

מומלץ לבדוק עם קיסם האם העוגה מוכנה.

בתאבון