מתכון עוגת חרובים

רגישים לשוקולד אבל ממש בא לכם?

מתכון מושלם לעוגת שוקולד חרובים.

רכיבים:
כוס קמח ( אפשר לבן אפשר כוסמין)
11/2 כוסות סוכר קנים
1/2 כוס אבקת חרובים
1 כוס שמן זרעי ענבים
4 ביצים
כף אבקת אפיה ללא אלומיניום
120 מ"ל שמנת לבישול/ קרם קוקוס/ שמנת צמחית
לערבב הכל ולתבנית עם נייר אפיה.
אופים ב180 מעלות כ50 דק
* לציפוי ניתן להמיס בכנרת בין מרי שוקולד חרובים מריר עם 120 מ"ל קרם קוקוס/ שמנת לבישול ולצפות את העוגה ישר כשהיא יוצאת מהתנור
בתאבון